Over ons

Autobedrijf van Reenen in Bovensmilde (vlakbij Assen) is een bedrijf dat al jaren het goede adres is voor gebruikte auto’s tegen een zeer scherpe prijs. Ons bedrijf doet er alles aan om het u als potentiële klant naar de zin te maken. U vindt bij ons voornamelijk jong gebruikte occasions.

Op onze occasions pagina treft u een snel wisselende voorraad auto’s aan voor ieder budget naar keuze met of zonder garantie. Wij kunnen u helpen uw gewenste auto te vinden door een zoekopdracht aan ons door te geven. Heeft u niet gevonden wat u zoekt? Wij kunnen u helpen uw gewenste auto te vinden door een zoekopdracht aan ons door te geven.

Tevens kunt u bij ons terecht voor de verzekering van uw nieuwe auto tegen een scherpe concurrerende prijs en als u net iets tekort komt in uw budget voor uw volgende auto kunnen wij dit snel, discreet en scherp voor u regelen door middel van een financiering.

Waarom kiezen voor Autobedrijf van Reenen
  • Groot netwerk van tevreden klanten en relaties
  • Ruime kennis van de markt
  • Scherpe & eerlijke prijzen
Bekijk alle occasions
Onze occasions

Hulp nodig bij het zoeken naar de juiste auto?

Heeft u niet gevonden wat u zoekt? Wij kunnen u helpen uw gewenste auto te vinden door een zoekopdracht aan ons door te geven.

Meer informatie